13 Şubat 2022 Pazar

ERDEK ATLETİK GSK'DEN BİR TÜRKİYE ŞAMPİYONULUĞU DAHA

Erdek Atletik GSK sporcusu Derya Sayraman yüksek atlama dalında Türkiye Şampiyonu oldu.
12 Şubat 2022 tarihinde (dün) Bursa’da yapılan U-16 Salon Atletizm Şampiyonasında Erdek Atletik GSK sporcusu Derya Sayraman yüksek atlama dalında Türkiye Şampiyonu oldu. Sporcuya başta Erdek Atletik GSK Başkanı Milli Antrenör Niyazi Gülhan başta olmak üzere çok sayıda tebrik mesajı geldi.


BELGRAD'DAN MADALYASIZ DÖNDÜLER
3 Şubat'ta İstanbul'da yapılan U-20 (Gençler) Salon Atletizm Şampiyonası'nda Erdek Atletik GSK sporcusu Aleyna Karaca Türkiye şampiyonu olarak Belgrad'da yapılacak olan Gençler Salon Atletizm Şampiyonası'nda ülkemizi temsil edecekti.
Dün Belgrad'da yüksek atlama dalında yarışan Aleyna Karaca dereceye giremeyerek ülkeye madalyasız döndü.
Erdek Atletik GSK Başkanı Milli Antrenör Niyazi Gülhan yaptığı açıklamada, "Belgrad/Sırbistan U-20 Gençler Balkan Atletizm Şampiyonası sona erdi. Sporcum Aleyna bu yarışmada madalya alamadı. Canı sağ olsun. Ama milli takımımızdaki diğer sporcularımızın madalya kazanması bizi çok mutlu etti. Biz de bundan sonra daha çok, daha dikkatli çalışarak yolumuza devam edeceğiz. Bizi destekleyen herkese çok teşekkür ederim." dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.