28 Ağustos 2021 Cumartesi

ZIPKINLA BALIK AVLAMA ŞAMPİYONASI YAPILDI

İlçemize bağlı İlhanlar Mahallesi'nde zıpkınla balık avlama şampiyonası yapıldı.
Bugün, ilçemize bağlı İlhanlar Mahallesi'nde zıpkınla balık avlama şampiyonası yapıldı.
Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Zıpkınla Balık Avı Kulüplerarası Türkiye Şampiyonası bugün ilçemizde yapıldı. İlçemiz İlhanlar Mahallesi'nde yapılan Zıpkınla Balık Avı Türkiye Şampiyonası’na 25 spor kulübü katıldı. Organizasyona Balıkesir Valiliği, Gençlik ve Spor İl ve İlçe Müdürlükleri, Erdek Kaymakamlığı, Erdek Belediyesi, Sahil Güvenlik Komutanlığı, Erdek Jandarma Komutanlığı ve İlhanlar Köyü Muhtarlığı destek verdi.
 İlhanlar Mahallesi açıklarında saat 08:00’da başlayan yarışma saat 13:00’de sona erdi. 
100 sporcu, tek nefeste dalışlar yaparak en yüksek puanı getirecek balık türlerini yakalayarak, dereceye girmek için kıyasıya mücadele etti. Saat 14:30 köy meydanında balıkların tartılması ile birlikte bireysel puanlamada ilk 16’ya giren sporcular belirlendi. 
Saat 16.00'da ise Türkiye Sualtı Sporları Federasyon Başkanı Prof. Dr. Şahin Özen’in katılımıyla dereceye giren sporculara ödülleri takdim edildi. İlk 16'ya giren sporcular Ekim ayında yapılacak Zıpkınla Balık Avı Bireysel Türkiye Şampiyonası’nda yarışacak.  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.