11 Ağustos 2021 Çarşamba

CHP'DEN ADA MAHALLELERİNE ZİYARET

CHP Balıkesir İl ve Erdek İlçe Teşkilatı ilçemize bağlı kırsal Balıklı, Tuzla, Poyrazlı, Paşalimanı ve Harmanlı Mahalleleri'ni ziyaret etti.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Belediye Başkanı Burhan Karışık, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Erdek İlçe Başkanı Hale Tuna, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balıkesir İl ve Erdek İlçe Yönetim kurulu üyeleri ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte ilçemiz Balıklı, Tuzla, Poyrazlı, Paşalimanı ve Harmanlı Mahalleleri'ni ziyaret ederek vatandaşlar ile bir araya geldiler, sorunlarını dinlediler. Belediye Başkanı Burhan Karışık, vatandaşlardan gelen talep ve istekleri dinleyerek ilgili birimlere gerekli talimatları verdi.
Aynı zamanda Balıklı Mahallesi'nde evi yanan Birol Çavuş'un evini ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde de bulundular.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.