19 Temmuz 2021 Pazartesi

YÜCEL YILMAZ'DAN BURHAN KARIŞIK'A TEBRİK ZİYARETİ

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık'a ziyarette bulundu.
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz bugün saat 11.00'de Erdek Belediye Meclisi'nce seçilen yeni belediye başkanı Burhan Karışık'a 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.
Erdek Belediye binası kapısı önünde encümenlerle selamlaşan Yılmaz ardından Belediye Başkanı Burhan Karışık'ın makamına çıkarak bilgiler aldı. Daha sonra belediye meclis üyeleriyle birlikte sohbet ve istişarede bulundu.

İSKELENİN DEVRİ İSTENDİ
CHP Meclis Üyesi İbrahim Beyoğlu, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'a söz verdiğini ve Marmara'da iskele işletmesinin ilçe belediyesine devredildiğini hatırlatarak Erdek'teki iskelenin işletmesinin Büyükşehir'den Erdek Belediyesi'ne devredilmesini istedi.

KARIŞIK'IN YILMAZ'DAN BEKLENTİLERİ
Belediye Başkanı Burhan Karışık, belediyenin Büyükşehir'de olup da Erdek Belediyesi tarafından işletilen işletmeler ile ilgili 2 milyon 880 bin lira alacakları olduklarını söyledi. 'Tomurcuk' şirketinden Erdek'in kurtulmasını istediğini belirtti. Otopark işletme yetkisinin Büyükşehir'den Erdek Belediyesi'nin işletmesi için yetki vermesini istedi. Ayrıca 200 adet çöp konteyneri, 100 adet portatif çöp kutusu, 60 adet aydınlatma direği, 1 adet sulama aracı, asfaltlama çalışmalarının yapılmasını, Edincik'teki tesislerle ilgili konu, Büyükşehir'e gönderilen imar planlarının bir an önce görüşülmesini istedi.

SÖZ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI YILMAZ'DA
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, "2 sene sancılı bir süreç geçti. Başkanımız seçilmiş bir başkandı. Geçmişten gelen kanunla ilgili yasal sürecin de devam ettiği bir süreç. Belirsizlikte kaldı burası. Bu belirsizliğin şehre daha fazla zarar vermeden bu noktadan sonra artıya nasıl geçiririz onları konuşmaya geldik. Başkanımız da hazırlığını yapmış, bizden talepleri var. Biz de bunların hepsine pozitif cevap vereceğiz zaten. Olmayacak talep yok, hepsi haklı, yerinde makul talepler. Bunlarla ilgili biz de hemen alt yapımızı hazırlayacağız ve sonuca gideceğiz." dedi ve herkesin Kurban Bayramı'nı da kutladı.
(Oğulcan Bölükbaşı)







Haberin Videosu:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.