19 Temmuz 2021 Pazartesi

BAYRAMDA HAVA AÇIK

Kurban Bayramı'nda Balıkesir genelinde hava açık ve sıcak olacak.
Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre Kurban Bayramı'nda Balıkesir genelinde hava açık ve sıcak olacak.
Bayram arifesinde (bugün) ve bayramın birinci günü (yarın) bölgemizde yağış beklenmiyor. Kuzey kesimlerin parçalı bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. 
Bayramın ikinci ve üçüncü günleri (Çarşamba ve Perşembe) bölgenin kuzeyinin (Çanakkale ve Balıkesir çevrelerinin) yerel gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin ise parçalı ve az bulutlu geçmesi bekleniyor. 
Bayramın dördüncü günü (Cuma) bölge genelinin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. 
Bu hafta sonunda mevsim normallerinin 3 ila 5°C üzerinde beklenen hava sıcaklıklarının hafta başından itibaren azalarak bayramın ilk yarısında mevsim normalleri civarında, ikinci yarısında tekrar artarak normallerin 2 ila 4°C üzerinde seyretmesi tahmin edilmektedir. 
Mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi beklenen hava sıcaklıkları nedeniyle: güneş ışınlarının dik geldiği 11:00 ile 16:00 saatleri arasında başta yaşlılar, çocuklar ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşların sıcak çarpmasına karşı dikkatli ve tedbirli olmaları önem arz ediyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.