30 Temmuz 2021 Cuma

İYİ PARTİ İL BAŞKANI URAL ERDEK'TE

İYİ Parti İl Başkanı Özlem Ural bugün Erdek'teydi.
İYİ Parti Balıkesir İl Başkanı Özlem Ural bugün Erdek'teydi.
Bugün saat 11.00'de İYİ Parti İlçe Başkanlığı binasında ilçe teşkilatı ile buluşan Ural burada bir konuşma yaptı. 
Ural ülkede çıkan yangınlara vurgu yaparak, "2002 yılından bu yana neredeyse 500 bin hektar ormanlık alanı kaybetmişiz. Belki daha fazla. Biz Türkiye'de açıklanan bazı rakamlara inanamıyoruz. Türk Hava Kurumu'nun içerisinde çürütmeye bırakılmış uçakların olduğu ihale yapıldığı zaman ihalelere 100 bin litre su için maalesef Türk Hava Kurumu'muzun giremediğini biliyoruz. Halkın arasında şunları duyuyoruz: "Acaba başka bir şey oldu da bu yangınlar başka bir şeyi mi kapatıyor?" Uçak kiraladık ancak bu uçaklar büyük olduğu için bazı yerlere müdahale edemiyor deniliyor. Nasıl olur da bunun gibi bir tedbir alınmaz, böyle bir şeye göz yumulur. Türkiye'de yaşayan herkesin bu noktadan itibaren gözlerini çok iyi açıp çok iyi takip etmesi lazım. İnşallah Türkiye bir an önce yaralarını sarar." dedi. 
Ural sözlerine, "Konu o kadar çok ki mülteci konumuz da var maalesef. Bu insanların gelmiş olması, şu an konuda neler yürüyor? Şu an bütün Türkiye gözlerini yangına yöneltmiş durumda. Günde bin 500 kişi girdi diye açıklandı. Çok büyük rakamlar. Umarım yöneticilerimiz bu kadar geniş vizyonu, tüm olanları değerlendirip tedbirleri alıyordur. Hukukun olmadığı yerde halkın mücadele ettiği bir hale geldik. Bugün Erdek'i ziyaret edeceğiz. İçimiz kan ağlarken bu çalışmayı yapacağız. Çünkü bizim kendimizi de anlatmaya ihtiyacımız var. Bizi tanısınlar, halkın içinde siyaset gerçek ihtiyacı belirlemek üzere yapılan siyaset. Bunları da bugün burada yapacağız. Ülkemizin önündeki bir 5 yılını daha şansa bırakma hakkımız yok. Çok çalışacağız, iyi niyetle giden her şeyin akıbeti iyi olacak." diyerek son verdi.
 Basın mensuplarının geçmiş Basın Bayramını kutlayan Ural, "Gerçekten canla başla halkı doğru bilgilendirmek için mücadele ediyorsunuz. Aslında sizler bizim yol arkadaşımızsınız. Erdek basınını tebrik ediyorum. Çok güzel haberleri okuyoruz sizlerden." dedi.
Ardından yeni seçilen Belediye Başkanı Burhan Karışık'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Esnaf ziyareti yapılarak esnafın sorunlarını dinleyen Ural, Erdek Engelli ve Engelli Aileleri Dayanışma Derneği (ENGEL-DER) de ziyaret edildi. Daha sonra çay bahçeleri, Erdek Ticaret Odası, Erdek Şoförler ve Otomobilciler Odası'na da ziyarette bulunuldu. Erdek Şehitler Mezarlığı'nın ziyaret edilmesiyle Ural'ın Erdek programı sona erdi.
Erdek programına, Balıkesir İl Başkanı Özlem Ural, Eğitim Politikaları Başkanı Osman Kemal Özdemir, Kadın Politikaları Başkanı Fisun Ayman, Toplum Politikaları Başkanı Nazan Karabulut, Bandırma İlçe Başkanı Necmi Sert, Manyas İlçe Başkanı Özcan Biçer, Manyas Kadın Politikaları Başkanı Manolya Delikanlı,  İl Disiplin Kurulu Başkanı Uçar Can, Balıkesir İl Başkanı Danışmanı Mehmet Yarma, Milli Güvenlik Politikası Başkanı Gürsoy Öztürk, Çevre Politikası Başkanı Fatih Sönmez, Bandırma üyesi Faruk Tan, Erdek İlçe Başkanı Arif Demir ile ilçe teşkilatı yönetim kurulu ve üyeleri katıldı. 
Oğulcan Bölükbaşı




















Haberin Videosu:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.