21 Nisan 2021 Çarşamba

NARLI'DA HANE KARANTİNASI

İlçemize bağlı Narlı Mahallesi'nde koronavirüs vakası görülen hanelerin sayısı arttığından vaka ve temaslıların olduğu hanelerin hane karantinasına alınmasına karar verildi.
 Erdek İlçe Hıfzıssıhha Kurulu'nun aldığı kararla Narlı Mahallesi'nde 20 Nisan itibariyle koronavirüs vakası görülen ve temaslıların olduğu hanelerin hane karantinasına alınmasına karar verildi.
 Yapılan açıklamada, "Koronavirüs (Covid-­19) salgınının toplum sağlığı ve kamu düzeni açısından oluşturduğu riski yönetme, sosyal izolasyonu temin, fiziki mesafeyi koruma ve hastalığın yayılım hızını kontrol altında tutma amacıyla 20 Nisan 2021 günü saat 19:00’dan itibaren ikici bir karara kadar ilçemiz Narlı Mahallesi'nde vaka ve temaslı sayılarının giderek artması sebebi ile vaka ve temaslıların bulunduğu hanelerin hane karantinasına alınmasına ve karantinalı hanelerin, hane giriş-çıkışlarının sorumlu kolluk birimi tarafından kontrol altında tutularak takip ve denetimin sağlanmasına oy birliği ile karar verilmiştir." denildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.