1 Nisan 2021 Perşembe

İLÇEMİZE YENİ MÜFTÜ ATANDI

İlçemize yeni atanan müftü Mehmet Tüfekçioğlu görevine başladı.
 İlçemiz eski müftüsü Adem Eser'in atanmasıyla ilçemize yeni müftü olarak Mehmet Tüfekçioğlu atandı.
 Erdek İlçe Müftülüğü'ne görevine başlayan Mehmet Tüfekçioğlu, Kaymakam Abdullah Atakan Atasoy'u makamında ziyaret etti. Kaymakam Atasoy, yeni müftü Tüfekçioğlu'na görevinde başarılar diledi.
İlçe Müftüsü Mehmet Tüfekçioğlu, 1971 yılında Balıkesir ili Gönen ilçesi Sarıköy Mahallesi'nde doğdu. 1989 yılında Gönen İmam hatip Lisesi’ni bitirdi. 1990-1995 yılları arasında Suudi Arabistan Medine İslam Üniversitesi’nde İlahiyat eğitimini tamamladı. 1995-1997 yılları arasında Uludağ Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Temel İslam Bilimleri Tefsir Bilim dalında “Kalûn ve Rivayeti” adlı tezi hazırlayarak yüksek lisansını tamamladı. Çeşitli il ve ilçelerde vaizlik ve müftülük yaptı. 2018 yılında atandığı Manisa Ahmetli İlçe Müftülüğü görevinden sonra bu ay ilçemizde İlçe Müftüsü olarak görevine başladı. İlçe Müftüsü Tüfekçioğlu, evli ve üç çocuk babasıdır. Arapça ve Osmanlıca bilmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.