29 Aralık 2020 Salı

ERDEK'TE YAĞMA SUÇUNDAN BİR KİŞİ YAKALANDI

 İlçemizde yağma suçundan aranan bir şahıs yakalandı.
Resim temsilidir.
 Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü'nce ilimizde genel güvenliği ve asayişi sağlamak amacıyla 25 Aralık'ta yapılan çalışmalarda ve yapılan aramalarda, ilçemiz Erdek'te yağma suçundan aranan 1 şahsın yakalandığı öğrenildi. 
 Erdek dışında yapılan çalışmalarda ise; 
 Balıkesir merkezde 1 adet menşei belli olmayan 7.65 mm çapında ruhsatsız tabanca ve 3 adet fişek, 1 adet Smith Wesson marka 9 mm ruhsatsız tabanca ve 5 adet fişek ele geçirildi ve muhtelif suçlardan aranan 4 şahıs yakalandı.
 Ayvalık'ta kullanmak için uyuşturucu madde bulundurmak veya kullanmak suçu ile borçlunun ödeme şartını ihlali suçlarından aranan 2 şahıs yakalandı.
 Burhaniye İlçesinde yapılan çalışmalarda ve yapılan aramalarda fuhuşa teşvik etmek suçundan  aranan 1 şahıs yakalandı.
 Edremit İlçesinde yapılan çalışmalarda ve yapılan aramalarda 1 adet Beretta marka 7,65 mm ruhsatsız tabanca 3 adet fişek ele geçirildi ve muhtelif suçlardan aranan 5 şahıs yakalandı.
 Susurluk İlçesinde yapılan çalışmalarda ve yapılan aramalarda 1adet menşei belli olmayan 7,65 mm ruhsatsız tabanca ve 5 adet fişek, 1 adet Magnum Asil marka 12 cal ruhsatsız pompalı tüfek ve 29 adet kartuş ele geçirildi.
 Yapılan araştırmalarda toplam 4 adet ruhsatsız tabanca ve bu tabancalara ait 16 adet fişek ile 1 adet ruhsatsız tüfek ve bu tüfeklere ait 29 adet kartuş ele geçirildiği, 13 aranan şahıs yakalandığı öğrenildi.
 Balıkesir  İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, genel güvenliği ve asayişi sağlamaya yönelik çalışmalarımız aralıksız ve titizlikle devam edildiği açıklaması yapıldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.