20 Mayıs 2020 Çarşamba

YÜCEL YILMAZ'DAN ERDEK BELEDİYESİ'NE ZİYARET

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, seçildiğinden beri ilk defa Erdek Belediyesi'ni ziyaret etti.
 Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz belediye başkanlığına seçildikten sonra bugün ilk kez Erdek Belediyesi'ni ziyaret etti. Belediye Başkanı Hüseyin Sarı ile Erdek'te gerçekleştirilmesi planlanan projeler hakkında fikir alışverişinde bulundular. 
 Başkan Sarı, Başkan Yılmaz'a Erdek'in en başta bir çevre yoluna ihtiyaç duyduğunu ve ilçemizin bir yat limanına sahip olması gerektiğini belirtti.
 Başkan Sarı, Erdek ile İlhanlar arasında yapılması planlanan 1 buçuk kilometrelik yolun sadece viyadükle bağlanmasının yeterli olacağını söyleyerek, "Viyadük ya da köprü gibi bir şey yapılacak, doldurma imkanı yok. Çünkü etrafında imar planı var. Viyadük değil de kazma böyle meyil verecek bir köprü iki tarafta da isteniliyor. Yazık günah 50 bin ağaç kesilecek. 1,5 kilometre hazır yolu bırakıyorlar, 4,5 kilometre yeri kamulaştır, zeytin kes, bir de arazi kamulaştır. Yazık günah." dedi.
 Yücel Yılmaz ise konuları daha detaylı görüşebilmek adına Cuma günü tekrar geleceğini belirtti.
 Toplantıda bazı meclis üyelerinin de hazır bulunduğu görüldü. Konuşmalar sırasında herkesin maske taktığı gözden kaçmadı.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.