22 Mayıs 2020 Cuma

PROJELERİN GERÇEKLEŞECEĞİ ALANLARI DOLAŞTI

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz bugün ilçemize gelerek projelerin gerçekleşeceği alanları Belediye Başkanı Hüseyin Sarı ile birlikte dolaştı.
 Salı günü Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, belediye binasını ziyaret ederek, Erdek'te gerçekleştirilecek olan projeler hakkında Belediye Başkanı Hüseyin Sarı ile fikir alışverişinde bulunmuşlardı.
 Bugün yine ilçemizi ziyaret ederek, belediye başkanı, ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri ile birlikte projelerin gerçekleştirileceği alanlarda incelemelerde bulundular.
 Başkan Yılmaz, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı yıkılan eski Arteka Taş Restaurant'ın yerini Erdek Belediyesi'ne tahsis edebileceğini belirtti.
 İlçemiz merkezindeki projelerin gerçekleşeceği alanları dolaşan  Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz, Başkan Sarı ve meclis üyeleri ardından yapılması planlanan çevre yolu için Narlı ve İlhanlar Mahallesi'nde de inceleme yaptılar.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.