5 Mayıs 2020 Salı

BELEDİYEDEN 19 MAYIS YARIŞMASI

Erdek Belediyesi 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle ilçemizde yarışma düzenleyecek.
 19 Mayıs 1919'da Atatürk'ün Samsun'a çıkıp Kurtuluş Savaşı'nın ilk adımını atmasının 101. yıldönümü bu sene koronavirüs sebebiyle meydanlarda kutlanamayacak. Her milli bayramda olduğu gibi 19 Mayıs'ta da düzenlenen öğrenciler arası yarışmalar ve ödül törenleri yapılamayacak.
 Erdek Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle ilçemiz gençleri arasında video yarışması düzenledi.
 "Sevgili Gençler, Mustafa Kemal Atatürk yaşasaydı ona ne söylemek isterdiniz?" diyerek başlayan açıklamada şöyle devam edildi: "19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'mızın 101'nci yılını kutlayacağımız bu yıl içinde bulunduğumuz dönem nedeni ile ne yazık ki meydanlarda coşku ile kutlanamıyor. Kendi sağlığımız ve sevdiklerimizin sağlığını korumak için evlerimizde kalmak zorundayız fakat Erdek Belediyesi olarak gençlerimizi unutmuyoruz. 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'mızın 101'inci yılını evlerimizde de olsa coşku ve gurur ile kutlayacağız.
 Bu kapsamda; Erdek Belediyesi olarak ''Atatürk yaşasaydı ona ne söylemek isterdin?" konulu video yarışması düzenliyoruz. Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk yaşasaydı ona ne söylemek isterdiniz? Hissettiklerini, temennilerinizi, ona anlatmak istediklerinizi 1 dakikalık video çekerek bize gönderin. Yarışmamızın son başvuru tarihi 14 Mayıs 2020 Perşembe günü. 
Jüri tarafından değerlendirilecek olan videolarda dereceye giren
gençlerimizden Birinciye bisiklet, ikinciye tablet bilgisayar, üçüncüye Nutuk hediye edilecektir.
Yarışmaya; 2000 - 2007 doğumlu Erdekli gençlerimiz katılabileceklerdir. 1 dakika olarak hazırladığınız videolarınızı basinyayin@erdek-bld.gov.tr adresine isim, soyisim, doğum tarihi ve telefon numaranızı ekleyerek gönderebilirsiniz. Unutmayın son başvuru tarihi 14 Mayıs!"

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.