1 Temmuz 2019 Pazartesi

DİSK EMEKLİ-SEN'DEN EMEKLİLER HAFTASI AÇIKLAMASI

DİSK Emekli-Sen Erdek Temsilciliği, Emekliler Haftası nedeniyle bir basın açıklaması yaptı.
   DİSK Emekli-Sen 28 Haziran-4 Temmuz tarihleri arasında ülkemizde kutlanan Emekliler Haftası nedeniyle ilçemiz Cumhuriyet Meydanı'nda bir basın açıklaması yaptı.
 İlk olarak konuşan DİSK Emekli-Sen Bandırma Temsilcisi Başkanı Levent Balkış'ın konuşmasının ardından DİSK Emekli-Sen Erdek Temsilcisi Şeref Dayan konuştu.
 Dayan, Ulu Önder Atatürk'ün 'Bir milletin yaşlı vatandaşlarına ve emeklilerine karşı tutumu, o milletin yaşam kudretinin en önemli kıstasıdır.' sözüyle açarak emeklilerin günümüzde bir köşeye itildiğini, emeklilerin birçok imkandan mahrum edildiğini belirtti. 
 Dayan, sözlerini 'Biz DİSK Emekli-Sen olarak 12 milyon emeklinin tüm bu sorunlarına eğilmeyi ve çözüm yolları aramayı kendimize görev edinmiş durumdayız, başaracağımıza da inanıyoruz. Zira ülkemizin yaşam kudretinin yükseltilmesi ancak bu yolla mümkün olacaktır. Emekliler Haftası kutlu olsun! İnsanca yaşamak istiyoruz! Sadaka değil toplu sözleşme!' diyerek noktaladı.
Oğulcan Bölükbaşı
















Haberin Videosu:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.