17 Mart 2019 Pazar

MİLLETVEKİLİ CANBEY ERDEK'TEYDİ

Ak Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey, 31 Mart Yerel Seçim çalışmaları kapsamında Erdek’teydi.


 Canbey, Cumhur İttifakı Erdek Belediye Başkan Adayı Turan Gün, AK Parti Erdek İlçe Başkanı Kemal Kayan ve çok sayıda teşkilat mensubu ile birlikte yoğun bir çalışma gerçekleştirdi.
 Tıp Bayramı dolayısıyla Devlet Hastanesi’ni ziyaret eden heyet, hastane çalışanlarına karanfil hediye ederek sağlık çalışanlarının bayramını kutladı. 
 Canbey, Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Turan Gün ve yanındakiler ile beraber Narlı, İlhan, Doğanlar, Turan, Ormanlı ve Ballıpınar Mahallelerini ziyaret etti.
 Erdek Belediye Başkan Adayı Turan Gün mahalle ziyaretlerinde yaptığı konuşmalarda; 31 Mart’ın Erdek için çalışmayan, üretmeyen, çalışanlarının maaşlarını dahi ödeyemeyen mevcut yöneticilerinden kurtulup; yatırımın, gelişimin, hizmetin ön planda tutulacağı yeni bir belediyecilik anlayışına kavuşması için köprüden önceki son çıkış olduğuna vurgu yaptı.
 Canbey konuşmasında, “Mevcut belediyenin başarısızlıkları Erdeklileri hakettikleri güzelliklerden mahrum bırakmış. Önümüzdeki dönemde sizlerin de teveccühü sayesinde Cumhur İttifakı’nın birlik ve beraberliğine, Büyükşehir Belediyesinin destekleri eklenecek ve biz Milletvekillerinin de Ankara’daki temasları sonucunda Erdek Kazanacak, Balıkesir Kazacak inşallah. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nde Yücel Yılmaz’a ve Erdek Belediyesi’nde Turan Gün’e desteklerinizi istiyorum” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.