17 Mart 2019 Pazar

DÜZLER'DE KONUŞTULAR

Erdek Belediye Başkanı ve eski dönem CHP Milletvekili Namık Havutça, Düzler'de vatandaşlarla buluştu.
 Dün, Düzler Mahallesi'nde karşılanan Erdek Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Erdek Belediye Başkanı Adayı Hüseyin Sarı, vatandaşlarla buluştu.
 İlk konuşmayı eski dönem CHP Milletvekili Namık Havutça yaptı.
 Havutça, "İktidardan düşünce biz bunların hesabını soracağız. Nerede o hanedanlar? Demirel, Özal hanedanı nerede şu anda? Gitti. Şimdi sıra sana geliyor sayın Cumhurbaşkanı. Bu milletten çaldıklarınızın hesabını sormazsak bizim yediğimiz ekmek haram olsun. Millet İttifakı'na 'zillet' diyor. Bir cumhurbaşkanına ayıptır. Biz hepimiz aynı toprakların evlatlarıyız. Biz Türk olmuş. O yüzden 'Ne Mutlu Türk'üm diyene' diyorum. Bize terörist diyerek bizi kırıyorsunuz. Bizim iki değerimiz var: Bir, ay yıldızlı Türk Bayrağı; iki Mustafa Kemal Atatürk." dedi.
 Ardından konuşmayı Erdek Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Erdek Belediye Başkanı Adayı Hüseyin Sarı yaptı.,
 Başkan Sarı, herkese teşekkür ederek konuşmasına başladı. Ardından, "Benim adaylığım siyasete girdiğimden bu yana hep rant çevrelerini rahatsız etti. Erdek'in elinde bulunduğu değerleri yerli ve bu coğrafyada yaşayanlara muhafazakar oldum. Onların ele geçirdikleri yerler rant meselesidir. Rantçılar, CHP'den aday olmamam için merkeze olmadık bilgiler gönderdi. CHP'de de benden rahatsız olanlar var. Onları kullanarak iftirayı attılar."
 Sözü yerel yönetim yasasına getiren Sarı, "Yerel yönetim yasasıyla beldeleri kapadılar, köy muhtarlarını tabela muhtarı haline getirdiler. İlçe belediyelerinin gelirlerini büyükşehirlere verdiler, ilçe belediyelerini iflas etme noktasına getirdiler. Borç 10 kat arttı. Şimdi sıfırlayalım diyorlar. 2004'te beni, sonra da Aysan'ı kandırdınız. 2018'de ilk kez gelir gider dengesini sağladık. Şimdi belediyeye göz diken rant çeteleri gelirse tempo devam eder." dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.