4 Mart 2019 Pazartesi

MİLLET İTTİFAKI'NIN ADAYI İSMAİL OK ERDEK'TE

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Millet İttifakı adayı İsmail Ok, Erdek'te miting yaptı.
 CHP ve İYİ Parti'den oluşan Millet İttifakı Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı İsmail Ok bugün ilçemizde miting yaptı.
 Mitingden önce CHP ve İYİ Partililer tarafından Bandırma'da konvoyla karşılanan Ok'un ilk durağı Düzler Mahallesi'ndeki kahvehane oldu. Buradan konvoyla ilçemiz Cumhuriyet Meydanı'nda halkla buluşan İsmail Ok'a Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, CHP İlçe Başkanı Metin Uysal ve İYİ Parti İlçe Başkanı Arif Demir, Balıkesir İYİ Parti İl Başkanı Nedim Tuna, CHP Belediye Encümenleri, CHP ve İYİ Parti İlçe Yönetim Kurulları eşlik etti.
 İlk konuşmayı yapan Belediye Başkanı Hüseyin Sarı propagandanın asıl olarak bugün başladığını belirterek, İsmail Ok'un ilk mitingini Erdek'te yaptığını belirtti.
 Sarı, konuşmasının devamında "31 Mart seçimi Ortadoğu'ya dönüşen Türkiye'nin yeniden ayağa kalkabilmesi için de önemli bir seçimdir. Balıkesir Büyükiehir Belediye Başkanlığını İsmail Ok'un kazanacağından hiç şüphem yok. İsmail Ok'tan istediğim başkan olduğunda her partiye eşit şekilde ve adil davranmasıdır. 31 Mart'ta hedeflediğim oy oranı %70'dir. Karşımızdaki partinin meclis üyeliğine bakın. Bu liyakatsiz kadroya baktığımızda hedeflediğimiz %70 bile azdır. 
 Ardından konuşma yapan İsmail Ok, "Balıkesir Erdek Kuvay-ı Milliye kentidir. Seçimi kazandığımızda 31 Mart'tan sonra ayrımcılık ve ötekileştirme yapmayacağız. 31 Mart'ta seçimi kazanacağımızdan zerre kadar kuşkum yok. 31 Mart'ta sloganımız 'Erdek'te altı ok, Balıkesir'de İsmail Ok'tur. Bandırma ve Erdek limanının kapasitelerini arttıracağız. Bandırma ve Erdek'i ticaret ve turizm merkezi durumuna getireceğiz. Turizmi 12 aya yayacağız." dedi.
 Ardından İsmail Ok ve beraberindekiler esnaf ve pazar ziyareti yaptılar.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.