12 Mart 2019 Salı

12 MART İSTİKLAL MARŞI'NIN KABULÜ KUTLANDI

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü'nün 98. yıldönümü ilçemizde birtakım etkinliklerle kutlandı.
 12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü ilçemizde kutlandı.
 Bugün İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı konferans salonunda yapılan törene ilçemiz kaymakamı Ekrem Çalık, ilçemiz Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, ilçemiz Jandarma Komutanı Bnb. Volkan Kocatürk, ilçemiz Emniyet Müdürü Mehmet Çatak, ilçe Milli Eğitim Müdürü Erbil Camgöz, belediye meclis üyeleri, ilçemiz siyasi parti temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. 
 18 Eylül Ortaokulu tarafından hazırlanan program saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Ardından 18 Eylül Ortaokulu Müdürü Cumhur Duru tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşması yapıldı.
 Oratoryo gösterisi ile devam edilen programın sonunda Türk Bayrağı ile İstiklal Marşı'nın yazılı olduğu Mehmet Akif Ersoy posteri oluşturuldu. 
 Tiyatro gösterisinin ardından resim, şiir ve kompozisyon dalında dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.
 Ödülleri Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Hüseyin Sarı, Ak Parti Belediye Başkan Adayı Turan Gün ile birlikte verdi.

 

 

 

 

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.