18 Şubat 2014 Salı


                                                               HABERLER 
  
İŞTE BU KADAR !


    Geçtiğimiz haftalarda Erdek’e gelen MÜEZZİNOĞLU ve UĞUR, belediye binasının önünde konuşma yaptıktan sonra hastaneyi gezdi. İşte bu kadar  denilecek bir görüntü vardı. O da MÜEZZİNOĞLU ve UĞUR, MHP seçim bürosunu gezdi. 

                                         




 “SARI”LI KONUŞMA

 Erdek CHP İlçe Başkanı Hüseyin SARI, Çarşamba gecesi Aleyna Seçkin  Restorant ve Düğün Salonu’nda yemek verdi. Yemeğe parti yönetimi, belediye meclis üyeleri, kadın ve gençlik kollarının yanı sıra çok sayıda köy gençleri, ilçe merkez  ve köy muhtarları katıldı. Düzenlenen gecede bir konuşma yapan CHP Erdek Belediye Başkan adayı Hüseyin Sarı, 5 yıldır verilen sözlerin tutulmadığını söyledi. Yemekte sarı atkılar
ve “Mimar Hüseyin Sarı” yazılı tişörtler dağıtıldı. 








     SEÇİM BÜROLARI DA KARŞILIKLI 
       
       Erdek’teki AKP ve CHP ilçe başkanlıkları karşılıklıyken seçim büroları da karşılıklı oldu. Havuzlu Meydan’daki caddeye kurulan seçim büroları bizim çizdiğimiz haritada böyle …   (Seçim büroları daha büyüktür.)












  SEVGİLİLER GÜNÜ
  
  Geçtiğimiz Cuma günü Sevgililer Günü’ydü. Herkesin geçmiş Sevgililer Günü’nü kutlarız. Yazarlarımız da Sevgililer Günü’ne özel yemeğe çıktılar.









BUNLAR DA MUHTAR ADAYLARI 

   HALİTPAŞA                         YALI                                 ATATÜRK
             MAH.                            MAH.                                   MAH.
 
RECEP KARA                   ERHAN SUTAŞ                   RECEP İŞÇİ                        


ERDEK BELEDİYE BAŞKANI SEÇİM ANKETİ SONUÇLARI  



   ERHAN HOCA II. DÖNEM YOK

        Geçtiğimiz ay kaza yaparak ameliyata alınan Erhan Hoca’nın durumu  iyi fakat II.dönem okulda yok. Resim dersine de Erhan Hoca yerine Teknoloji ve Tasarım Dersi Öğretmeni İlkay BİLGİNEŞİ giriyor.







 BU SEFER 5. OLDULAR         

     Rüzgar kızlardan geçenlerde Türkiye 1. çıkmıştı. Aydın’da yarışan kros takımı 16 il arasından 5. oldular. Hepsine başarılar dileriz … 






 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.