1 Şubat 2023 Çarşamba

ŞUBAT AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Erdek Belediyesi Şubat ayı olağan meclis toplantısı yapıldı.
Erdek Belediyesi Şubat ayı olağan meclis toplantısı yapıldı.
Belediye Başkan Vekili Nimet Kalafat başkanlığında yapılan meclis toplantısında 5 gündem, 4 ek gündem maddesi görüşüldü. Toplantıya AK Parti grubundan Huri Güven, Mehmet Ali Yağcı, Çisem Tanrıöver Özhuy, CHP grubundan ise Çetin Gül izinli oldukları gerekçesiyle katılmadılar.
1. gündem maddesinde belediye müdürlüklerinin yetkilerinin onaylanması oy birliğiyle kabul edildi. 
2. gündem maddesinde norm kadro düzenlenmesi oy birliğiyle kabul edildi.
3. gündem maddesinde Takunyacılar Caddesi ve Sepetçiler Sokağı'nın canlandırılması konusu altyapı ve kanalizasyon çalışmalarının tamamlanmasından sonra görüşülmek üzere oy birliğiyle komisyona havale edildi. 
4. gündem maddesinde yöresel ürünlerin tüketici ile buluşması için uygun sokak tahsil edilmesi konusunda Yalı Mahallesi Sahil-3 Sokak'ın uygun olmaması ve yeni sokak bulunması amacıyla oy birliğiyle komisyona ek süre verildi. 
5. gündem maddesinde ilçemiz Kestanelik Mahallesi'nde onaylı köy yerleşik alanının kadastro paftalarına aktarılması oy birliğiyle kabul edildi.
1. ek gündem maddesinde 1 adet 8 derecelik mühendis ile 1 adet 8 derecelik mimar olarak sözleşmeli personel alınmasına oy birliğiyle kabul edildi.
2. ek gündem maddesinde 2023 mali yılı içinde yurtdışı ve yurtiçinde düzenlenecek olan toplantı turizm, seminer vb. organizasyonlara katılım için başkanlık makamına yetki verilmesi ve verilen kararla düzenlenecek toplantıya İYİ Parti Meclis Üyesi Murat Çolak'ın gitmesi oy birliğiyle kabul edildi. 
3. ek gündem maddesinde Erdek Belediyesi'ne AKSA Bandırma doğalgaz ile protokol imza yetkisi verilmesine oy birliğiyle karar verildi.
4. ek gündem maddesinde ilçemiz Yalı Mahallesi'nde 285 ada 18-19-21-22-23-24 nolu parsellerin kamulaştırma işlemlerinin yapılabilmesi için 12'nci beş yıllık imar programına ilave edilmesi oy birliği ile kabul edildi.
Bir dahaki meclis toplantısının 1 Mart 2023 Çarşamba günü saat 17.00'de yapılmasına karar verildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.