8 Şubat 2023 Çarşamba

SİYASİ PARTİLER YARDIM TIRLARINI GÖNDERDİ

Erdek siyasi parti ilçe teşkilatları da yardım tırlarını gönderdi.
Erdek siyasi parti ilçe teşkilatları da yardım tırlarını gönderdi.
7.7'lik ve 7.6'lık iki yıkıcı depremin ardından Erdek'teki siyasi parti ilçe teşkilatları da üyelerinden ve vatandaşlarından ellerinde bulunan veya yeni malzemeleri parti başkanlıklarına getirmeleri rica edildi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Erdek İlçe Başkanlığı, Erdek Belediyesi ile birlikte topladıkları yardım kampanyalarını iki tıra yerleştirerek Hatay'a gönderdi.


AK Parti Erdek İlçe Başkanlığı, topladıkları yardımları sınıflandırdıktan sonra Kapalı Spor Salonu'na getirerek Osmaniye'ye hareket eden 6 tırla deprem bölgesine gönderdi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erdek İlçe Başkanlığı, gerek parti binasına getirilen gerekse vatandaşların çağrısı üzerine evlerine gidip alınan malzemelerin bulunduğu ilk tırı dün, ikinci tırı ise bugün Osmaniye'ye gönderdi. Daha fazla tırın yola çıkacağı ve yardımların devam ettiği bildirildi.


İYİ Parti Erdek İlçe Başkanlığı binasına getirilen malzemeler ise sınıflandırıldıktan sonra kolilere konularak dün afet bölgelerine ulaştırılmak üzere yola çıkarıldı.


Haberin Videosu:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.