30 Ocak 2023 Pazartesi

BALIKESİR İYİ PARTİ'DE BAŞKAN HASAN FEHMİ YÖRÜK OLDU

Balıkesir İYİ Parti İl Başkanlığı için yapılan seçimde yeni başkan Hasan Fehmi Yörük oldu.
Balıkesir İYİ Parti İl Başkanlığı için yapılan seçimde yeni başkan Hasan Fehmi Yörük oldu.
Dün Balıkesir Avlu Kongre Merkezi'nde düzenlenen kongrede Hasan Fehmi Yörük ve Sezai Duman yarıştı. Seçimi mavi liste ile giren 325 oyla Hasan Fehmi Yörük kazandı. Rakibi Sezai Duman ise 282 oy aldı.
Seçim öncesi milletvekili aday adayı olabilmek için İl Başkanlığı'ndan istifa eden Özlem Ural'ın teşekkür konuşmasının ardından seçime geçildi. Seçimi kazanan Hasan Fehmi Yörük yaptığı konuşmasında Balıkesir ve Türkiye genelinde İYİ Partiyi birinci parti olarak çıkarmak için çalışacaklarını söyleyen yeni başkanı Hasan Fehmi Yörük Balıkesir'deki 9 milletvekilliğinin tamamına talip olduklarını ifade etti.
Kongreyi değerlendiren İYİ Parti Erdek İlçe Başkanı Arif Demir, "Yapılan kongrede, Sayın Hasan Fehmi Yörük, Balıkesir İYİ Parti İl Başkanı seçilmiştir. Yeni seçilen il başkanımızın 20 ilçeyi kucaklayarak bir bütün halinde çalışmalara devam edeceğine, kongreyi kaybeden değil ikinci sırada tamamlayan Sayın Sezai Duman Başkanım ve ekibi de yeni seçilen İl Başkanımız ile omuz omuza çalışacağına inancımız tamdır. Biz İlçe Başkanlarının inançlarını yok etmeyeceklerine canı gönülden inanıyorum. Kongre bitmiştir. Önümüze bakacağız. Sonucunda kaybeden yoktur, dostluk ve hoşgörü içerisinde Balıkesir'imiz ve İYİ Parti'miz kazanmıştır.
İki yıl süre ile Balıkesir İYİ Parti İl Başkanlığını yapan Sayın Özlem Ural başkanım ve Yönetim Kuruluna da çalışmalarından dolayı çok teşekkür ederim. Hakkım hepsine helal olsun.
Yeni seçilen İl Başkanı Sayın Hasan Fehmi Yörük başkanıma ve Yönetim kuruluna başarılar diliyorum. Allah hiçbir İyi niyetli İYİ'nin ayağına taş değdirmesin." ifadelerini kullandı.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.