28 Ekim 2022 Cuma

ERDEK ATLETİK GSK'DEN İL ŞAMPİYONLUĞU

Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü'nden 4 sporcu Balıkesir'de yapılan yarışmalarda il şampiyonu oldu.
Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü'nden 4 sporcu Balıkesir'de yapılan yarışmalarda il şampiyonu oldu.
Cumhuriyet Kupası Kros İl Birinciliği Yarışmaları ve 10 Kasım’da Ankara’da yapılacak olan “Atatürk’ü Anma Türkiye Şampiyonası Koşusu”nun seçme yarışmaları 27 Ekim 2022 tarihinde Balıkesir İsmail Akçay Atletizm Pisti’nin yanındaki kros parkurunda yapıldı.  
Bu yarışmaya Erdek Atletik Gençlik Ve Spor Kulübü bünyesinde 20 sporcu katıldı. Bu 20 sporcu  küçük kızlar, küçük erkekler, yıldız kızlar ve yıldız erkekler kategorisinde 4 takım ile katılıp 4 kupa kazanırken; genç kızlar ve genç erkekler kategorisinde ferdi olarak yarışmalarda yer aldılar.  
Erdek Atletik Gençlik Ve Spor Kulübü Başkanı, aynı zamanda Atletizm Milli Takım Antrenörü Niyazi Gülhan ile yarışmaya katılan sporculardan Küçük Kız Takımı sporcuları, Yağmur Güner, Ada Çetin, Sudenaz Ültenir, Esma İbrikçi il birinciliği;
Yıldız Kız Takımı sporcuları Zülal Gültepe, Ceylin Aycan, Yağmur Ada Ertepe, Azra Nur Bağcı il birinciliği;
Küçük Erkek Takımı sporcuları İ. Hüseyin Karakaş, Melih Fettah Ağdaş, Yusuf Rüzgar Aydın, Aras Gürer il ikinciliği;
Yıldız Erkek Takımı sporcuları Erdem Parlak, Burhan Koşan, Kemal Yalçın, Hasan Kerem Öztürk il üçüncülüğü kazandılar.
10 Kasım 2022 tarihinde Ankara’da yapılacak olan “Atatürk’ü Anma Türkiye Şampiyonası Koşusu”nda kulüplerini, ilçemizi ve ilimizi temsil edecek ferdi olarak derece kazanan sporcular ise Yağmur Güner, Ada Çetin, Sudenaz Ültenir, İ. Hüseyin Karakaş ve İklim Aslan oldular.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.