26 Eylül 2022 Pazartesi

BANDIRMA KİTAP GÜNLERİ'NDE 2.GÜN

Bandırma Kitap Günleri'nde 2.gün de çeşitli yazarların imza günleri ve söyleşilerle geçti.
Bandırma Kitap Günleri'nde 2.gün de çeşitli yazarların imza günleri ve söyleşilerle geçti.
İkinci gününün ilk programında Bandırmalı yazarlar Sevil Kar ve Levent Şık, gazeteci-yazar Önder Balıkçı’nın moderatörlüğünde Bandırmalı kitapseverlerle buluştu. 
Ardından eğitimci, yazar, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya’nın imza günü ve söyleşisi gerçekleşti. 
Programın devamında geniş okuyucu kitlesine sahip olan ülkenin en genç kalemlerinden Aslı Arslan daha sonra gerçekleştirdiği söyleşi programında genç yazarların yaşadığı zorluklara, eserlerindeki karakterlerin kurgulanmasına değinirken, genç okuyucu ve yazarlara yol gösterici söylemleriyle gençleri yazmaya teşvik etti.
Daha sonra güzel bir söyleşi programı gerçekleştiren, akademisyen, araştırmacı yazar Prof. Dr. Uğur Batı kendine has anlatım tarzıyla katılımcıları bilgi ışığıyla aydınlattı. 
Devamında yaşam ve gezi tecrübelerini paylaşan, güçlü Türk kadın profili, gezgin, akademisyen yazar Asil Özbay kitapseverlerle buluştu. 
Bandırma Kitap Günleri’nin ikinci gününün son programında Işığın Şifa Yolu kitabının yazarı Sibel Uzun Bandırmalı kitapseverlerle buluştu. 










Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.