25 Nisan 2022 Pazartesi

YILMAZ'DAN ERDEK, NARLI VE MARMARA ADASI TURU

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, ilçemizi, Narlı Mahallesi'ni ve Marmara Adası'nı ziyaret etti.
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz dün ilçemizi, ilçemize bağlı Narlı Mahallesi'ni, Marmara ve Avşa Adası'na ziyarette bulundu.
İlçemizde yapımı devam eden altyapı ve üstyapı çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışanlara kolaylık dileyen Yılmaz, yeni sezon öncesi çalışmaların aralıksız sürdüğünü belirtti. Daha sonra ilçemize bağlı Narlı Mahallesi'nde yapımı devam eden basketbol sahasının çizgilerini Balıkesir AK Parti Milletvekili Mutlu Aydemir ve çocuklar ile birlikte boyadı.
Buradan Avşa Adası'na geçen Yücel Yılmaz, esnaf ve vatandaşlarla sohbet edip Kıbrıs Gazisi İbrahim Cömert ile Ali Karabela ve Hatice Kol'u ziyaret etti. Ardından Soner Kuloğlu isimli vatandaşa akülü sandalyesini teslim etti. Buradaki ziyaretini tamamlayan Yücel Yılmaz, Marmara Adası'na geçerek Şırnak'ta gazi olan Cemal Akın ve şehit Esat Oktay Yıldırım'ın eşi Serpil Hanım'ı ziyaret etti. İftarını Marmara Adası'na bağlı Saraylar Mahallesi'nde vatandaşlarla birlikte yapan Yılmaz iftar sonrasında vefat eden Saraylar Eski Belediye Başkanı Güner Yavuz'un annesi Atife Yavuz'u ziyaret etti ardından da Egemen Geyik, Serra Aksoy ve Merve Şahin isimli çocuklara da akülü sandalyelerini teslim etti.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.