30 Ağustos 2021 Pazartesi

YARDIM KERMESİ DÜZENLEDİLER

İlçemizde görev yapan 27 yaşındaki lenfoma tedavisi gören hasta bir öğretmene destek olmak amacıyla CHP Erdek İlçe Başkanlığı tarafından kermes düzenlendi.
İlçemiz Nerime Yüksel Ortaokulu'nda görev yapan bir öğretmenin lenf kanserine yakalanması sonucu lenfoma tedavisi görmeye başladı.
Haberi öğrenen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Erdek İlçe Başkanlığı genç öğretmenin tedavisine yardımcı olmak amacıyla iki günlük ilçemiz çay bahçeleri önünde bir kermes düzenledi.
Kermeste yiyecek ürünlerinin yanı sıra el emeği örme ürünleri başta olmak üzere çeşitli ürünler de satıldı. Bazı kimseler ürün almayarak para yardımında bulundu.
CHP Erdek İlçe Başkanı Hale Tuna yaptığı açıklamada, "'Gönülden verilene paha biçilemez.' demişler. Çok doğru. İki günde değerli genç öğretmenimiz için gerek şehir dışından, gerekse ilçemizden toplanan yardım 29 bin 735 TL'dir. Her türlü katkıda bulunan tüm değerli dostlarımıza sonsuz teşekkür ediyoruz. İyi ki varsınız." dedi. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.