3 Haziran 2020 Çarşamba

BAŞKAN SARI BALIKESİR'DE KONUŞTU

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, Balıkesir CHP İl Başkanlığı'nda açıklamalarda bulundu.
 Bugün Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, Balıkesir CHP İl Başkanlığı'nda CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı ile birlikte açıklamalarda bulundu.
 Serkan Sarı'nın konuşmasının ardından konuşmaya başlayan Başkan Sarı, belediyeye İller Bankası'ndan gelen payın %30'unun Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'ne, %10'unun ise Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı BASKİ'ye gittiğini belirterek gelirlerin yarısının Büyükşehire gittiğini açıkladı. 
 Başkan Sarı, Büyükşehir, gelir getirici tüm kalemleri kendisine alırken, angarya tüm hizmetleri CHP'li belediyelere yıktığını söyledi.
 İlaçlama işinin Büyükşehir'de olduğunu belirten Başkan Sarı, "Erdek’te haşeratla mücadele 1 milyon 200 bin lira. 2 araba verelim size İlaçlama o akan şeyi zaten veriyor. İyi de benim asli işim değil ki ilaçlamayı Büyükşehir yapacak. Kanun 5 bin 216 bunu diyor. Açıklama getirilmiş Büyükşehir yapacak denmiş. Para getirici şeyler sende paraları toplayan sen hizmet. Balıkesir böyle 10 numara olmaz! Yaptıkları hiçbir işte ihale yok Fırıntaş eliyle herkese veriliyor bunlar." dedi.
 Eski Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'un istifasının istenerek görevden alındığını ve yine eski Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu'nun 2 yıl içinde bırakıldığını söyleyen Sarı, Yücel Yılmaz ile ilgili "Bu gerçekleri görmesini ve baskı altında kalmadan hizmet üretmesini bekliyoruz. İstifa etmesi istenirse 'Beni Balıkesir halkı seçti, istifa etmiyorum.' diyebilmelidir.
 Başkan Sarı, "Zamanında marka olan bakanlar mevta oldu. Balıkesir’de marka olan Ak Parti’dekiler mevta oldu. Bandırma’da marka olanlar şimdi burada sığıntı oldu. Ben 4 dönem belediye başkanıyım. Halkımın başkanıyım."
 Personel maaşlarını 14 aydır ödeyemediğinin altını çizen Başkan Sarı, personeline görevlerini hiç aksatmadan yaptıkları için bir kez daha teşekkür etti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.