2 Mart 2020 Pazartesi

CHP'Lİ BAŞKANLARDAN SARI'YA ZİYARET VE BİRLİK MESAJI

Balıkesir ilçelerinin Millet İttifakı belediye başkanları CHP Balıkesir Milletvekili ve CHP İl Başkanı Serkan Sarı ile Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı'yı ziyaret ettiler.
 Bugün CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, CHP Geçmiş Dönem Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm, CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun, Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz, Manyas Belediye Başkanı Tancan Barcin, Balya Belediye Başkanı Orhan Gaga, Gömeç Belediye Başkanı Mehmet İrem Himam, Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney, CHP Balıkesir İl Yönetimi, CHP Altıeylül İlçe Başkanı Hakan Şehirli, CHP Karesi İlçe Başkanı Dilek YALÇIN, CHP Bandırma İlçe Başkanı Selim Panç, CHP Gönen İlçe Başkanı Ünsal Acar, CHP Marmara İlçe Başkanı Nevzat Başkan, CHP Susurluk İlçe Başkanı Bekir Barut, CHP Erdek İlçe Başkanı Hale Tuna ve İYİ Parti Erdek İlçe Başkanı Arif Demir; Belediye Başkanı Hüseyin Sarı'yı belediye binasında ziyaret ederek, görevinde başarılar dilediler. Ortak yaptıkları basın açıklamasınsa, Cumhuriyet Halk Partili ve İYİ Partili Belediyeler olarak hiç kimseyi ayırmadan ortak akıl ile halkımıza adaletli bir şekilde hizmet etmeye devam edeceklerini dile getirerek birlik ve beraberlik mesajı verdiler.
 Daha sonra ise bugün ilçemiz Çarşı Cami'nde, İdlib'de düzenlenen hain saldırı sonucunda şehit olan kahraman vatan evlatlarımızın ve başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, silah arkadaşlarının ve geçmişten bugüne yitirdiğimiz tüm şehitlerimizin ruhuna Mevlid-i Şerif okutuldu ve lokma döktürüldü.
 Mevlide, CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, Belediye Başkanı. Hüseyin Sarı, CHP Erdek İlçe Başkanı Hale Tuna, İYİ Parti Erdek İlçe Başkanı Arif Demir, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.