28 Şubat 2020 Cuma

AKŞENER ERDEK ZİYARETİNİ İPTAL ETTİ

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Erdek'e yapacağı ziyareti İdlib'den gelen şehit haberleri nedeniyle iptal etti.
 İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener bu hafta yaptığı Balıkesir ziyaretleri kapsamında 28 Şubat Cuma günü (bugün) Manyas, Gönen, Bandırma ve ilçemiz Erdek'i ziyaret edecekti.
 Gece saatlerinde İdlib'den gelen 33 askerimizin şehit olduğu haberi dolayısıyla Akşener, Balıkesir gezisini yarıda keserek Ankara'ya döndü.
 İYİ Parti Erdek İlçe Başkanı Arif Demir, "Başımız sağ olsun. İdlib'de şehitlerimiz var. Bu olağanüstü durum üzerine Meral Akşener, Balıkesir programını keserek Ankara'ya döndü. Ziyaretler iptal edildi. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dilerim." dedi.
 İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de şehitlerimiz için başsağlığı mesajı yayımladı. Akşener yayımladığı mesajda ""Türk milletinin başı sağolsun. Rusya destekli rejim güçlerinin Suriye, İdlib'deki vatan evlatlarımıza saldırısında şehitlerimiz ar. Vatan için şehadete eren kahramanlarımıza Cenabıhak'tan rahmet diliyorum. Allah, ruhlarını şad, mekanlarını cennet eylesin." dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.