30 Mayıs 2019 Perşembe

İSTANBUL'UN FETHİNİN 566. YILDÖNÜMÜ KUTLANDI

29 Mayıs İstanbul'un Fethi'nin 566. yıldönümü kutlama programı ilçemiz Milli Eğitim Müdürlüğü konferans salonunda yapıldı.
 29 Mayıs İstanbul'un Fethinin 566. yıldönümü kutlama programı ilçemiz milli eğitim müdürlüğü toplantı salonunda yapıldı. Kapıdağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan programa İlçe Kaymakamı Ekrem Çalık, İlçe Cumhuriyet Savcısı Sefa Arslan, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Çatak, İlçe Jandarma Komutanı Volkan Kocatürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erbil Camgöz, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Salman Koçu, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Kutlama programı saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Kapıdağ Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi Müdürü Ömer Yıldız, günün anlam ve önemine ilişkin konuşmalarını yaptı.Öğrenciler tarafından okunan fetih şiirlerinin ardından İstanbul'un fethi ile ilgili video izletildi. Canlı müzik eşliğinde öğrenciler oratoryo sergileyerek fetih marşını seslendirdi. Program, İstanbul'un fethinin canlandırıldığı tiyatro gösterimi ile devam etti. Programın sonunda ilçemiz okullarında düzenlenen resim, şiir, kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.