21 Temmuz 2018 Cumartesi

ETO BAŞKANI ÖZLEM SARI'DAN YENİ BAKANA KUTLAMA ZİYARETİ

 Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Üyeleri ve TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu İl Başkanları ile Ticaret Bakanı'na ziyarette bulundu.

  TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu; TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Üyeleri ve TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu İl Başkanlarının ve Yönetim Kurulu Başkanımız Özlem Sarı'nın katılımları ile Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan’a tebrik ziyaretinde bulundu. Hisarcıklıoğlu konuşmasına başlamadan önce Bakan Pekcan, kadın girişimcilik vizyonunu başlatması ve 81 ile yaymasından dolayı Hisarcıklıoğlu'nu ayakta alkışladı.​
  Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu burada yaptığı konuşmada, geçmişte Türkiye'nin gücünün yarısının, kadınların oyun dışı tutularak heba edildiğini belirterek, "Ekonomiye kadın eli değecek. Türkiye'nin zenginleşmesi serüvenine kadınlar şimdi daha fazla destek olacak." dedi.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.