15 Temmuz 2018 Pazar

8 YILDIR SİZLERLEYİZ

 Özel ERDEK olarak 8 yıldır sizlerleyiz.





 






Değerli okurlarımız;
   Özel ERDEK olarak 8 yıldır sizlerleyiz. Güzel ilçemiz Erdek'te yaşanan olaylardan sizleri haberdar edebilmek ve ilçemizin çıtasını daha da yükseltebilmek için 8 yıl önce bugün Özel ERDEK adlı haber yayın organını kurduk. Küçük bir fikirle başlayan 
Özel ERDEK zamanla söz edilen bir haber yayın organı oldu. 
   Özel ERDEK'i yükseltmenizdeki en büyük pay size ait. Sizin haberleri okuma sayınız gün geçtikçe arttı, okunma sayısı artınca okuyan kişi sayısı ve Özel ERDEK'i tanıyan kişi sayısı da arttı. Böylelikle tarafsız, doğru ve hızlı haber sitesi Özel ERDEK 
tanınarak sizler sayesinde zirveye adım adım yaklaştı. 
  Daha önce gazete şeklinde olan yayın organı, haber çokluğu ve haberlerin anında sizlere ulaşabilmesi için site formatını aldı. Aynı zamanda kurduğumuz sosyal medya hesaplarından da bizi takip eden okurlarımız haberlerin sadece gazete, televizyon ve site üzerinden değil sosyal medya hesapları üzerinden de haber yapılabileceğini gördü. Bu da birçok haber kaynağına ve haber yayın organlarına örnek oldu. 
  Özel ERDEK var olduğu sürece siz değerli okurlarımızın da artacağı ve en doğru şekilde haber alacağına eminiz. Bugüne kadar bizleri bırakmayarak haberlerimizi okuduğunuz, gerek yorum gerek paylaşım yaparak bizi desteklediğiniz, videolarımızı izlediğiniz ve sitemizi daha çok kişiye tanıtmada çok emeğiniz olduğu için hepinize Özel ERDEK olarak teşekkür ederiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.