7 Şubat 2023 Salı

YARDIMLAR BELEDİYE HALK MASASINDA

Erdek Belediyesi'nin başlattığı yardım kampanyası devam ediyor.
Erdek Belediyesi'nin başlattığı yardım kampanyası devam ediyor.
Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7 ve 7.6 şiddetindeki iki depremin ardından tüm ülkede başlatılan seferberliğe Erdek Belediyesi de katıldı. Vatandaşlar Belediye Halk Masası'na getirdikleri ihtiyaç malzemelerini ilgili personele teslim ettiler. Erdek Belediyesi kampanyanın devam ettiğini belirten bir açıklama yaptı.
Belediyede yapılan yazılı açıklamada, "Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve çevre il ve ilçelerde de şiddetli hissedilen ve hasar bırakan depremin ardından, evleri yıkılan, zor durumda kalan vatandaşlarımız için Erdek Belediyesi olarak yardım kampanyası başlatılmıştır. Tüm duyarlı vatandaşlarımızın kötü hava şartlarında en büyük ihtiyaç olan battaniye, ısıtıcı, çocuk bezi, hijyenik ped, ayakkabı, mont, ceket, kazak, iç çamaşırı, çorap, çocuk maması, çocuk kıyafetleri, uyku tulumu, kuru gıda, konserve yiyecek vb. ihtiyaçları bugün içerisinde Belediyemiz Halk Masası'na bırakmaları önemle rica olur. Kıyafet, iç çamaşırı vb. ürünlerin kullanılmamış olması önemlidir. Tüm halkımıza önemle duyurulur." denildi. 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.