28 Ağustos 2021 Cumartesi

30 AĞUSTOS İÇİN ZAFER DALIŞI

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla ilçemizde Zafer Dalışı etkinliği yapılacak.
Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi ev sahipliğinde Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Bağcılar Belediyesi iş birliği ile gerçekleştirilen “Engelli Dalış Eğitim Kampı” başladı. 2021 yılını “Sosyal Sorumluluk ve Gönüllülük Yılı” ilan eden ve çeşitli paydaşlarla topluma katkı sağlama anlamında önemli işlere imza atan üniversite, engelli bireylerin sosyal hayatlarında değişiklik yapmak ve toplumda farkındalık yaratmak için düzenlediği “Engelli Dalış Eğitimi Kampı” etkinliği Erdek Meslek Yüksekokulu'nda teorik ve pratik dersler ile başladı. 
Denizcilik Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Celil Aydın ve Dr. Öğr. Üyesi Ferhat Yalgın organizatörlüğünde gerçekleşen “Engelli Dalış Eğitim Kampı”nda Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayı’nda eğitim gören 11 engelli öğrenci, Erdek Meslek Yüksekokulu'nda dalış eğitimlerini gerçekleştirdiler. 
Beş gün süren kampta farklı engel grubundan 11 engelli genç, teorik ve pratik dalış eğitimlerinin ardından 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle 29 Ağustos Pazar günü (yarın) saat 11.00'de Erdek Dalış Kulübü önünde yapacakları "Zafer Dalışı" etkinliği sonrasında Türkiye'de ilk kez 'Engelli Dalış Brövesi' sahibi olacaklar.
Beş farklı engel grubundan bireylerin yer aldığı dalış eğitim kampı, içeriği itibariyle de Türkiye’de bir ilk olma özelliği taşıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.