20 Temmuz 2021 Salı

PROTOKOLÜN BAYRAM MESAİSİ

Erdek'te protokol bayramlaşması yapıldı.
Erdek'te protokolün bayram mesaisi sabah bayram namazıyla başladı. Kaymakam Abdullah Atakan Atasoy, Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık Piri Reis Camisi'nde bayram namazı kıldıktan sonra İlçe Müftüsü Mehmet Tüfekçioğlu ile birlikte vatandaşlarla camide bayramlaştılar.
Daha sonra Kaymakam Atasoy kurban pazarını ziyaret ederek kurbanlık hayvan satıcıları ve alıcıları ile görüşüp son pazarlıklarda anlaşmalara katkıda bulundu. Kurban satıcı ve alıcı vatandaşların bayramlarını kutladı.
Daha sonra saat 13.30'ta Hükümet Konağı bahçesinde protokol bayramlaşması yapıldı. Yapılan bayramlaşma törenine Kaymakam Abdullah Atakan Atasoy, Garnizon Komutanı Dz. Alb. Ömer Karakaş, Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık, Erdek Emniyet Müdürü Faik Karabaş, Erdek Jandarma Komutanı J. Yzb. Halil İbrahim İlanku, Erdek Milli Eğitim Müdürü Erbil Camgöz, Erdek Tarım ve Orman Müdürü Dilek Işıktaş, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Salman Koçu, bazı meclis üyeleri, Ak Parti İlçe Başkanı Musa Alioğlu, İYİ Parti İlçe Başkanı Arif Demir, DEVA Partisi İlçe Başkanı Murat Sever, Atatürk Mahallesi Muhtarı İbrahim Kaba ve Onyedi Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Sarı katıldı.
Kaymakam Atasoy ve Belediye Başkanı Karışık protokol üyelerinin bayramını kutladıktan sonra yaptıkları açıklamalarda, Erdek'i hak ettiği yere ulaştırmak istediklerini belirtti. Ayrıca pandemi nedeniyle de kurallara uyulmasını ve aşı olmanın önemini de bir kez daha dile getirdiler.
Daha sonra sahil güvenlik, jandarma ve emniyet personelleri ile de bayramlaşan protokol üyeleri, Erdek Neyyire Sıtkı Devlet Hastanesi'ndeki aşılama ekibini ve Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekibinin de bayramlarını kutladılar.










Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.