15 Temmuz 2021 Perşembe

11 YILDIR SİZLERLEYİZ


Değerli okurlarımız;
   Özel ERDEK olarak11 yıldır sizlerleyiz. Güzel ve özel ilçemiz Erdek başta olmak üzere bölgemizde yaşanan olaylardan sizleri haberdar edebilmek ve ilçemizin daha çok kesime duyurabilmek için 9 yıl önce bugün 15 Temmuz 2011'de 
Özel ERDEK adlı haber yayın organını kurduk. Küçük bir fikirle ve sessiz sedasız başlayan Özel ERDEK zamanla ilçemiz ve bölgemizde söz edilen ve hatta birçok yerel ve ulusal yayın organına haber ve fotoğraf servis edebilen yayın organı oldu. 
   Özel ERDEK'i yükseltmenizdeki en büyük pay size ait. Sizin haberleri okuma sayınız gün geçtikçe arttı, okunma sayısı artınca okuyan kişi sayısı ve Özel ERDEK'i tanıyan kişi sayısı da arttı. Böylelikle tarafsız, doğru ve hızlı haber sitesi Özel ERDEK tanınarak sizler sayesinde zirveye adım adım yaklaştı. 
  Daha önce gazete şeklinde olan yayın organı, haber çokluğu ve haberlerin anında sizlere ulaşabilmesi için site formatını aldı. Aynı zamanda kurduğumuz sosyal medya hesaplarından da bizi takip eden okurlarımız haberlerin sadece gazete, televizyon ve site üzerinden değil sosyal medya hesapları üzerinden de haber yapılabileceğini gördü. Bu da birçok haber kaynağına ve haber yayın organlarına örnek oldu. 
  Özel ERDEK var olduğu sürece siz değerli okurlarımızın da artacağı ve en doğru şekilde haber alacağına eminiz. Bugüne kadar bizleri bırakmayarak haberlerimizi okuduğunuz, gerek yorum gerek paylaşım yaparak bizi desteklediğiniz, videolarımızı izlediğiniz ve sitemizi daha çok kişiye tanıtmada çok emeğiniz olduğu için hepinize Özel ERDEK olarak teşekkür ederiz.

 Biz her zaman okuyucularımızın arkasındayız onlar da bizim…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.