15 Nisan 2023 Cumartesi

ERDEK BELEDİYESİ'NDEN İFTAR PROGRAMI

Erdek Belediyesi Cumhuriyet Meydanı'nda bin kişiye iftar yemeği verdi.
Erdek Belediyesi Cumhuriyet Meydanı'nda bin kişiye iftar yemeği verdi.
Bu akşam Erdek Belediyesi tarafından Cumhuriyet Meydanı'nda bin kişiye iftar yemeği verdi. Geniş bir katılım sağlandığı yemek öncesi Kuran tilaveti okundu. Kuran tilavetinin ardından konuşma yapan Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık, "Erdek Belediyesi olarak düzenlemiş olduğumuz iftar programına hoş geldiniz, sizlere sevgi ve saygılarımı sunuyor, bu iftar programında bir araya gelmekten büyük bir memnuniyet duyuyorum. İnsanlar arasında yardımlaşma ve gönül birliğinin buluştuğu, manevi duygularımızın güçlendiği, kardeşlik ve sevgi bağlarının bir araya geldiği Ramazan ayı, sahip olduğumuz nimetlere şükretmeyi ve bu nimetlere sahip olmayanları da kendimizden önce düşünmemiz gerektiğini bizlere öğreten aydır.
Ramazan ayı; sevgidir, saygıdır, ihtiyacı olanı hatırlamak ve paylaşmaktır. Birbirimize karşı saygılı ve hoşgörülü olarak, tebessüm etmeyi unutmadan hareket edersek bu kutsal ay amacına ulaşmış olacaktır. Hiçbir zaman unutmayalım ki birlik ve beraberlik içinde olursak üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir sorun kalmayacaktır.
Değerli vatandaşlarımız, iki gün sonra Kadir Gecesi, şimdiden Kadir Geceniz mübarek olsun, tuttuğunuz oruçların, yaptığınız ve yapacağınız tüm ibadetlerin Cenab-ı Hak katında kabul olmasını diliyorum. Sizlerle beraber bu iftar yemeğinde buluşmanın memnuniyetini tekrardan belirterek, katılımlarınızdan dolayı siz değerli misafirlerimize, bu programda emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyor, hayırlı ramazanlar diliyorum." dedi. 
İftar duasının yapılmasının ardından okunan akşam ezanı ile birlikte oruçlar açıldı.
İftar programında Balıkesir Milletvekili adayları Ensar Aytekin, Serkan Sarı, Seval Bozkurt, Muharrem Koç, Gülizar Yıldız, İYİ Parti Balıkesir Milletvekili Adayları Kamil Gültekin Öztürk ve Mehmet Çalık, Balya Belediye Başkanı Orhan Gaga, Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık, meclis üyeleri, CHP Erdek İlçe Başkanı Hale Tuna, İYİ Parti Erdek İlçe Başkanı Arif Demir, DEVA Partisi Erdek İlçe Başkanı Murat Sever, STK'ların önemli temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Oğulcan Bölükbaşı



















Haberin Videosu:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.