12 Mart 2023 Pazar

İSTİKLAL MARŞI'NIN KABULÜNÜN 102. YIL DÖNÜMÜ KUTLANDI

İstiklal Marşı'nın Kabulünün 102. yıl dönümü ilçemizde kutlandı.
İstiklal Marşı'nın Kabulünün 102. yıl dönümü ilçemizde kutlandı.
Bugün saat 11.00'de Erdek Anadolu Lisesi Konferans Salonunda 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü programı gerçekleştirildi.
Kapıdağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırlamış olduğu anma programına; Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, Erdek Deniz Üs ve Garnizon Komutanı Dz. Alb. Ertan Engerek, Belediye Başkanı Burhan Karışık, Erdek İlçe Emniyet Müdürü Serkan İnceöz, Erdek İlçe Jandarma Komutanı J. Yzb. Halil İbrahim İlanku, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayıp günün anlam ve önemini belirten konuşmayla devam edildi. Reşit Mahzar Ertüzün Anaokulu öğrencisi Almila Özkan'ın İstiklal Marşı'nı okuması, Mehmet Akif Ersoy'un Hayatı Belgeseli video gösterimi, Bir Bayrak Rüzgar Bekliyor adlı şiirin okunması, İstiklalimiz adlı tiyatro gösterimi ile devam eden program ödül töreni ile sona erdi.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.