19 Ocak 2023 Perşembe

ESNAF KEFALET'TE AVLAR GÜVEN TAZELEDİ

Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Olağan Genel Kurulu'nda tek listeyle seçime katılan Hüseyin Avlar ve ekibi güven tazeledi.
Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Olağan Genel Kurulu'nda tek listeyle seçime katılan Hüseyin Avlar ve ekibi güven tazeledi.
Bugün saat 14.00'te Yat Otel'de yapılan olağan genel kurula yeterli çoğunluğun bulunması ile beraber divan başkanlığının seçimi ile başlandı. Divan başkanlığına Bandırma Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Niyazi Güler, divan üyeliklerine ise Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Vahit Kocabıyık ve Erdek Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Aydın Tekin seçildi.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından 2021-2022 yılı yönetim kurulu çalışma raporları ve denetim kurulu raporlarının okunması ve ibrası, 2021-2022 yılı gelir-gider tablolarının okunması ve ibrası, yönetim ve denetim kurulunun ibrası ile devam etti. 2023 ve 2024 yılları olağan kurullarının birleştirilerek 2025 yılında yapılmasına oy birliği ile kabul edildi. Bu maddelerin kabulünün ardından seçime geçildi. 
Açık oylamayla yapılan seçimde ise oy birliğiyle mevcut başkan Hüseyin Avlar güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi. 
Seçimin ardından 2 yıllık Dış Denetçinin seçimine ve denetçiye 2023 ve 2024 yılları arasında ödenecek aylık ücret ve huzur hakkı oy birliğiyle kabul edildi. Dilek ve temenniler bölümünde konuşmacı olmadığından kurul sona erdi. 
Yönetim kurulu üyeleri; Hüseyin Avlar, Bülent Tetik, Hasan Mor, Mustafa Eker, Hasan Şener'den, denetim kurulu üyeleri; Savaş İşler ve Fatmagül Erkesen'den oluştu. Balıkesir Bölge Birliği Temsilciliği'ne ise Hüseyin Avlar, Bülent Tetik ve Mustafa Eker seçildi. 
Oğulcan Bölükbaşı







Haberin Videosu:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.