25 Ocak 2023 Çarşamba

BAŞKAN KARIŞIK VE CHP İLÇE YÖNETİMİ, ANKARA'DA

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Erdek İlçe Başkanlığı, Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık ile birlikte Ankara'ya gitti.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Erdek İlçe Başkanlığı, Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık ile birlikte dün Ankara'ya gitti.
Belediye Başkanı Burhan Karışık, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Erdek İlçe Başkanı Hale Tuna, yönetim kurulu üyeleri ve Belediye Meclis Üyesi Nimet Kalafat, grup toplantısı öncesi Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün edebi istirahatgahı Anıtkabir'i ziyaret ettiler. 
Belediye Başkanı Burhan Karışık mozoleye çelenk bıraktıktan sonra saygı duruşunda bulundular. Başkan Karışık daha sonra Anıtkabir özel defterini imzaladı. Heyet toplantı öncesi Anıtkabir'de bulunan İsmet İnönü'nün de mezarını ziyaret etti. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başkanlığında gerçekleşen grup toplantısına katıldılar.
Heyet aynı zamanda CHP Genel Başkan Yardımcısı Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, CHP Grupbaşkanvekili Özgür Özel ve CHP Milletvekilleri ile bir araya da geldiler. 







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.