11 Mayıs 2022 Çarşamba

BANDIRMALILAR GÜNÜ KUTLANDI

10 Mayıs Bandırmalılar Günü dün Bandırma'da büyük coşkuyla kutlandı.
2010 yılından bu yana Bandırmaspor taraftarlarınca kutlanan "Dünya Bandırmalılar Günü, bu yıl Bandırma Belediyesinin de katılımıyla büyük bir coşkuyla kutlandı. 
Dün akşam binlerce Bandırmalı'nın bayraklar, atkılar ve meşaleleriyle akın ettiği sahil bandındaki kutlamada, Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun’un ilk meşaleyi ateşlemesinin ardından 1965 meşale ile saat tam 10 buçukta gece aydınlatıldı. Başkan Tolga Tosun; “ Burası hepimizin evi… Burası Atatürk ilkelerine gönülden bağlı, Cumhuriyetimizi sonsuza dek yaşatmaya kararlı olanların şehri. Burası Bandırma, Dünya Bandırmalılar Günümüz kutlu olsun. 2010’dan bu yana… Her yıl mayısın 10’unda, gece 10:30’da, göklere yükselen gurur dolu haykırışla; “Ben Bandırmalıyım” diyen herkese selam olsun… Siz sevgili hemşerilerimi sevgi ve saygılarımla selamlıyorum…Daha çağdaş, daha refah dolu, daha güzel bir Bandırma için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Bugünden çok daha güzel günlere birlikte ulaşmak dileklerimle, bir kez daha gururla… Dünya Bandırmalılar Günümüz kutlu olsun.’’ dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.