13 Nisan 2022 Çarşamba

ERDEK BELEDİYESİ'NDE EN DÜŞÜK MAAŞ 6 BİN 500 TL

Erdek Belediyesi'nde kadrolu işçinin en düşük maaşı 6 bin 500 TL oldu.
Erdek Belediyesi tarafından yapılan açıklamada belediyede çalışan kadrolu işçinin en düşük maaşı 6 bin 500 TL olduğu açıklandı.
Erdek Belediyesi ile DİSK Genel İş Sendikası Balıkesir Şubesi arasında imzalanan sözleşmeye göre günlük ücretlere seyyanen 50 lira ve sosyal haklara %10 olmak üzere ücret artırımı yapıldı.
Erdek Belediyesi'nden yapılan açıklamada, "Vatandaşlarımızın imdadına koşan, Belediyemizin rutin hizmetlerini aksatmadan yerine getiren fedakar ve emekçi işçilerimizin maaşlarında, yaşanan ağır ekonomik koşullar ve hayat şartlarının giderek ağırlaşması ile ücret artırımına gidilmiştir. Bu kapsamda bugün; Belediyemiz ve Disk Genel İş Sendikası Balıkesir Şubesi arasında toplu iş sözleşmesinde günlük ücretlere seyyanen 50 lira ve sosyal haklara %10 olmak üzere ücret artırımı yapılmak üzere sözleşme imzalandı. İşçilerimize hayırlı olmasını diliyoruz." denildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.