27 Nisan 2022 Çarşamba

ÇALIŞMALAR ORTAK ÇALIŞMAYLA TAMAMLANIYOR

Altyapı ve üstyapı çalışmaları başta olmak üzere birçok çalışma Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Erdek Belediyesi'nin ortak çalışmasıyla tamamlanıyor.
Erdek'te altyapı ve üstyapı çalışmaları başta olmak üzere birçok çalışma Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Erdek Belediyesi'nin ortak çalışmasıyla tamamlanıyor.
Erdek'te yapımı aylardır devam eden altyapı ve üstyapı çalışmaları bayram ve yaz sezonunun da yaklaşmasıyla Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Erdek Belediyesi'ne personel takviyesi yaparak çalışmaları hızlandırdı. Geçtiğimiz Pazar günü ilçemize ziyarette bulunan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz devam eden çalışmaları incelemiş hızlandırılması için ise Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı personelleri görevlendirmişti.
Pazartesi'den itibaren Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı ekipler Erdek Belediyesi personeliyle ortaklaşa çalışmalar yaparak bayram ve yaz sezonunda vatandaşların mağdur olmaması için çabalıyorlar. 
Altyapı ve üstyapı çalışmaları ile çalışmaların tamamlandığı caddelerde granit taş döşemesi, asfalt çalışmaları, cadde ve sokak yıkama çalışmaları ve peyzaj düzenleme çalışmalarında ortak çalışan iki belediye Erdek'i bayrama hazırlıyor.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.