15 Nisan 2022 Cuma

AVŞA'DA YAZLIK EVLERİ TALAN ETTİLER

Marmara Adası'nda yazlık evleri talan eden şahıslar gözaltına alındı.
Marmara’ya bağlı Avşa adasında kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin yazlık evlere girerek eşyalara zarar vermesi ada sakinlerinin huzurunu kaçırdı.
Yaz aylarında turist yoğunluğu en çok olan yerleşim yerleri arasında yer alan Marmara ilçesine bağlı Avşa adasında oturanlar ilginç bir olaya şahitlik etti.
Adanın Deniz Mahallesi’nde bulunun 50 konuttan 15'ine giren şahıslar evlerin içinde bulunan eşyaları kırıp dökerek kullanılmaz hale getirdi. Evleri zarar gören vatandaşlar durumu jandarmaya bildirirken, olayı gerçekleştiren kişilerin yakalanmasını istedi. Girilen evlerden hırsızlık yapılmaması da dikkat çekti. Deniz Mahallesi'ndeki konutlara giren kişiler evlerdeki buzdolabı, çamaşır makinası, televizyon, motosiklet gibi eşyaları kırdı. Ayrıca evlerdeki mutfak eşyaları ile yatak ve oturma odasındaki eşyaları da dağıtarak zarar verdi.
Mahalle sakinlerinin evlerinde meydana gelen hasar sonrası jandarmaya şikayette bulundukları öğrenilirken, asıl zararın Avşa dışında yaşayan kişilerin adaya geldikten sonra gün yüzüne çıkacağı belirtildi. 
Öte yandan Avşa jandarma ekipleri yaptıkları çalışmalar sonucunda evlere zarar verdiğini tespit ettikleri iki kişiyi yakalayarak gözaltına aldı. İfadeleri alınan şahıslar sorgularının ardından savcılığa sevk edildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.