25 Haziran 2021 Cuma

ALİ BABACAN BANDIRMA DEVA KONGRESİNE KATILDI

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin Bandırma'da yapılan kongresine katıldı.
 DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Balıkesir'de partisinin Bandırma 1. Olağan İlçe Kongresi'ne katıldı.
 DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Balıkesir'de partisinin Bandırma 1. Olağan İlçe Kongresi'ne katıldı. Bir otelde düzenlenen kongreye gelen Babacan'a partililer tarafından çiçek, Bandırmaspor forması ve Bandırma Vapuru maketi hediye edildi.
 Kongrede konuşan Babacan, "Balıkesir’de ilk kadın ilçe başkanımızla görüntülü olarak konuşurken beni kongreye özellikle davet etti. Normalde gerçekten vaktimiz olmuyor ancak günü netleştirdik ve başkanımızın organizasyonuna dahil olduk. Partimizin ilk kurulduğu günden bu yana özgür ve zengin bir Türkiye tasavvuruyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hem özgür hem de zengin bir Türkiye istiyoruz. DEVA Partisi'ni kurduk çünkü bu kötü gidişe dur diyecek hiç kimse yoktu. Partimizi kurduk çünkü ülkemizin yarınlarına gidecek bir yol yoktu. İşte o yarınlara gidecek yolu inşa etmek için biz partimizi kurduk. Klasik muhalefet anlayışının bu kötüye gidişi durduramayacağını açıkça gördük. İnsan odaklı bir partiyiz. Tüm politikalarımızın merkezinde insan onuru vardır. DEVA Partisi tüm hakların güvencesidir. Ülkemiz ne yazık ki şu anda suç örgütlerinin cirit attığı bir ülke haline geldi. Uzunca bir süredir bunları unutmuştuk. Çete, mafya, suç örgütü kavramları günlük literatürden kalkmıştı. Yasaklarla, yoksulluk ve yolsuzlukla mücadele edeceğiz diye iş başına gelen bir hükümet, bir siyasi parti evrildi, çevrildi, bozuldu ve şu anda ülkeyi yeniden yoksulluğa, yolsuzluklara ve yasaklara mahkum etti. Üç ‘y’ ile bu ülkenin yönetimine talip olanlar, üç ‘y’ ile bu ülkenin yönetimine gelenler, şimdi üç ‘y’ ile gidecek. Bu iş öyle görünüyor. Bu devlet meselesi, beka meselesi diyorlar. Ne demek devlet meselesi. Bir devlet hukukla ayakta kalır. Siz hukuku çiğneyerek devletin bekasını sağlayamazsınız. Hukuku her gün ayaklar altına alarak bu ülkenin yarınlarını teminat altına alamazsınız. Maalesef bunlar memleketi bir avuç çeteye peşkeş çekmişler. Devlet kaynaklarıyla suç şebekelerinin kaynaklarını ortak havuz haline getirmişler. Çok üzülüyoruz. Bir yandan da tüm bu tablodaki hakikati anlamaya çalışıyoruz, görmek istiyoruz. Ama maalesef yargı hakikati araştıracak ve anlatacak bir durumda değil bugün.” dedi.
 Babacan, Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Metin Gürcan'ın divan başkanlığında yapılan kongrede tek listeyle gidilen seçimleri kurucu İlçe Başkanı Ayşegül Özdemir kazandı. Babacan ilçede esnaf ziyareti yaptıktan sonra ayrıldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.