9 Mart 2020 Pazartesi

İYİ PARTİ BANDIRMA İLÇE BAŞKANI NECMİ SERT GÜVEN TAZELEDİ

İYİ Parti Bandırma İlçe Başkanlığı'nın 2. Olağan Genel Kurulu'nda tek liste ile girilen seçimleri Necmi Sert ve ekibi kazandı.
 Dün Bandırma İYİ Parti İlçe Başkanlığı'nın 2. Olağan Genel Kurulu Grand Asya Otel'de yapıldı. Kongre, İdlib'de şehit düşen Mehmetçiklerimiz için Kuran-ı Kerim okunmasıyla başladı.
 Tek liste ile girilen seçimleri Necmi Sert ve ekibi kazandı. Yönetim kurulu listesi şu isimlerden oluştu: Alattin Dil, Ali Öngel, Aslan Giray Albuz,Cem İlhan,Derya Yaşbek, Dilek Ordu, Emrullah Duran, Ergül Yıldırım, Ertuğ Atıcı, Fatma Özkurt,Ferda Şenay, Fikret Evci, Hasan Güran,Hatice Serap Kızılkaya, Hüsamettin Oral,Hüsamettin Söğüt, Hüsnü Anbarcı,Levent Erdem, Mehmet Çapkın, Nurgen Soley, Recep Gında, Serhat Aksu, Şenay Dermencioğlu, Şenol Güner, Şevket Öksüzoğlu ve Tamer Arabacılar.
 Kongreye; Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun, CHP Bandırma İlçe Başkanı Selim Panç ve İlçe Teşkilatı, Ak Parti Bandırma İlçe Başkanı Mehmet Doğan, İYİ Parti Erdek İlçe Başkanı Arif Demir de katıldı.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.