12 Mart 2020 Perşembe

İSTİKLAL MARŞI'NIN KABULÜNÜN 99. YILDÖNÜMÜ KUTLANDI

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Programı 99. yılında ilçemiz Nerime Yüksel Ortaokulu salonunda  gerçekleştirildi.
 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü'nün 99. yılı ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Programı" İlçemiz Nerime Yüksel Ortaokulu salonunda gerçekleştirildi. Muzaffer Gürer Ortaokulu tarafından düzenlenen programa İlçe Kaymakamı Ekrem Çalık, Cumhuriyet Başsavcısı Esat Sevmiş, Cumhuriyet Savcısı Sercan Atakan, ilçemiz daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, okul müdürleri, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı. 
 Program, İstiklal Marşı'nın okunması ve saygı duruşunda bulunulması ile başladı. Muzaffer Gürer Ortaokulu Müdürü Aslı Sertkaya'nın günün anlam ve önemine uygun konuşmasıyla devam etti. İstiklal Marşı'nın kabul ediliş sürecini ve Mehmet Akif Ersoy'un hayatını konu alan belgesel film izlendi. Belgeselin ardından Muzaffer Gürer Ortaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan oratoryo ilgiyle izlendi. Gösteri bitiminde ödül törenine geçildi. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce ilçe genelinde düzenlenen "Mehmet Akif ve İstiklal Marşı" konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi ile program sona erdi.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.