31 Mart 2020 Salı

İŞGALİYE VE KATI ATIK BEDELLERİ İPTAL EDİLECEK

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, 2020 yılı Ocak, Şubat, Mart, Nisan ve Mayıs aylarına ait işgaliye ve katı atık bedellerinin tahakkuk ettirilmeyeceğini açıkladı.
 Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, "Tüm dünyanın içinde bulunduğu ve ülkemizi de katlanarak etkisi içine alan Covid-19 salgını nedeni ile olağanüstü bir dönem içinden geçiyoruz.
 Koronavirüs ile mücadele çalışmaları kapsamında, işyerlerinin kapanması ile çoğu vatandaşımız işsizlikle karşı karşıya gelmek zorunda kalmıştır.
 Bu kapsamda; Erdek Belediyesi olarak 2020 yılı Ocak, Şubat, Mart, Nisan ve Mayıs aylarına ait işgaliye ve katı atık bedelleri, yapılacak olan ilk Belediye Meclis Toplantısında görüşülerek, iptal edilecek ve tahakkuk ettirilmeyecektir. Halkımıza önemle duyurulur. Tüm vatandaşlarımıza bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi sunuyor, sağlıklı günler diliyorum." dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.