14 Mart 2020 Cumartesi

ERDEK İYİ PARTİ 2. OLAĞAN KONGRESİ YAPILDI

Erdek İYİ Parti İlçe Başkanlığı 2. Olağan Kongresini bugün yaptı.

 Erdek İYİ Parti İlçe Başkanlığı 2. Olağan Kongresi bugün yapıldı.
 Ay Işığı Cafe'de yapılan kongre, yoklamayla başladı, İdlib'de şehit olan askerlerimiz için Kur'an-ı Kerim okunmasıyla devam etti. Ardından Divan Kurulu Üyelerinin seçimlerine geçildi. Divan başkanlığına Halil Aydoğdu, Divan Başkan Yardımcısı Müfit Özcan, katip üyeliklerine Gülay Menteş, Murat Çolak ve Betül Gezgin seçildi. Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile devam etti. Sonra İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in mesajı okundu. Mesajın ardından partiye katılan son üye Betül Gezgin'e rozetini İYİ Parti Balıkesir İl Başkanı Nedim Tuna taktı.
 Ardından İYİ Parti Balıkesir İl Başkanı Nedim Tuna konuşmasını yaptı. Konuşmasında, 14 Mart Tıp Bayramını kutlayan Tuna konuşmasına şöyle devam etti: "Partimizin kuruluşundan bugüne kadar 2,5 yılı geride bıraktık. Partimizin ilk kuruluşunda yok sayıldık, engellemelerle karşılaştık. İftiralarla karşılaştık. Ama bunların hepsini atlattık ve engellemelere rağmen 7 ay sonra girmiş olduğumuz seçimlerde ve 31 Mart yerel seçimlerinde de alnımızın akıyla çıktık ve Türkiye'me İYİ Parti güneşini hep birlikte doğdurduk. Bundan sonra işlerimiz kolay değil. Çünkü, kaybetmeye tahammül edemeyen iktidar hala engellemelere, karalamalara devam ediyor. Ama şunu bilmiyorlar ki güneş asla ve asla balçıkla sıvanmaz. Bugün Erdek ilçemizde kongremizi gerçekleştiriyoruz. Şu ana kadar bugün 14. ilçe kongremiz. Daha 6 ilçe kongremiz kaldı. Daha sonra il kongremizi yapacağız. Bu kongrelerimizden de İYİ Parti olarak güçlenerek çıkacağımızdan da kimsenin ama kimsenin asla ve asla kuşkusu olmasın. Çünkü İYİ Parti iktidarın alternatifi bir partidir. Dış politikada yapılan hatalar, ülkenin ekonomisi ortada. Dolayısıyla buna tek dur diyecek lider Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'den de başkası değildir. Bu ülkenin tek kurtuluşu İYİ Parti iktidarıdır ve bu kurtuluşa imza atacak cumhurbaşkanımız da Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'den başkası değildir. Bu vesileyle Erdek İlçe Kongremizin başta Erdek ilçemiz, Balıkesir'imiz, ülkemiz ve partimize hayırlı olmasını temenni ediyor, hepinize saygılar sunuyorum, sağolun, varolun, hep iyi olun arkadaşlar."
 İYİ Parti Balıkesir İl Başkanı Tuna'nın konuşmasının ardından faaliyet ve mali raporlar okundu. Raporlar oy birliğiyle ibra edildi.
 Son olarak seçime geçildi.
 Arif Demir başkanlığında yönetim kurulu güven tazeledi.
 Asil üyeler; Arif Demir, Atilla Zeybek, Ayşe Nural, Enver Damar, Fatma Sermin Atlı, Fuat Akcan, Haydar Özalp, Hikmet Bilge, Kadir Erdoğan, Mehmet İnci, Mehmet Gedik, Melek Demir, Mustafa Tetikdur, Nebahat Dereli, Neşe Karakaş, Orhan Sarp, Osman Akagündüz, Rahmi Haydar Akyüz, Şaban Ulaşan, Uğur Özcan, Ülfet Dumrul, Zeynep Taktanuş, Ziyamettin Yurtlugil.
 Yedek üyeler; Betül Gezgin, Şaban Abacı, Turan Şahan, Nergis Çolak, Doğan Turgay, Esra İlhan, Tamer Canbolat, Ersoy Ermiş, Asiye Güner, Hüseyin Dağtekin, Emre Sarbay, Haluk Ay, Hasan Taktanuş, Melih Ayak, Hasan Gözaydın, Ahmet Haliç, Mustafa Hazer, Adnan Eren, Ramazan Korkmaz, Mümtaz Kurtuluş, Atilla Ablak, Memet Parlak, Necati Vural.


Oğulcan Bölükbaşı










































Haberin Videosu:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.