12 Haziran 2019 Çarşamba

HALK EĞİTİM SERGİSİ AÇILDI

Kaymakam Ekrem Çalık ve eşi Zeynep Çalık, Erdek Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüzce açılan kurslara katılan kursiyerlerin yıl boyunca yaptıkları çalışmalar neticesinde ortaya çıkan eserlerin sergilendiği sergi açılışını yaptı.
  Kapıdağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi sergi salonunda açılışı yapılan sergiye, protokol üyeleri, kursiyerler ve vatandaşlarımız katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan açılışta, Kaymakam Ekrem Çalık yaptığı konuşma ile “ciddi el emeği ve zaman isteyen kurslarda kursiyerlerimiz çok güzel eserler ortaya çıkarmışlar. Sayın Cumhurbaşkanımızın kıymetli eşi Emine Erdoğan Hanımefendi’nin himayesinde tüm yurt çapında başlatılan “Sıfır Atık” projesi, kursiyerlerimizin el emeği ve göz nuru çalışmaları ile özellikle atıkların tekrardan geri kazandırılması madden ve manen çok anlamlı. Bu vesile ile emeği geçen kursiyerlerimizi, usta öğreticilerimizi, öğretmenlerimizi tebrik ediyor ve teşekkür ediyorum.” dedi.
  Açılan kurslarda görev alan öğretmen ve usta öğreticiler ile kursiyerlere Kaymakam Ekrem Çalık tarafından teşekkür ve başarı belgesi verildi. Sergi açılışını yapan Kaymakam Ekrem Çalık ve eşi Zeynep Çalık sergileri tek tek gezerek eserler hakkında bilgi aldı.
 Açılışa Kaymakam Ekrem Çalık ve eşi Zeynep Çalık, Erdek Belediye Başkan Vekili Hasan Yapakçı, Erdek İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Çatak, Erdek İlçe Jandarma Komutanı J. Bnb. Volkan Kocatürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erbil Camgöz, İlçe Spor ve Gençlik Müdürü Salman Koçu, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Bekir Alkan, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı.








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.